Tule tapaamaan Risto Kuisma la 3.11 Kotkan Suurmarkkinoilla

Tukiryhmä kokoontuu 28.10. klo 16
16 lokakuun, 2018
Eläkeindeksejä on parannettava
7 marraskuun, 2018

Tule tapaamaan Risto Kuisma la 3.11 Kotkan Suurmarkkinoilla

Kansanedustajaehdokas Risto Kuisma on  lauantaina 3.11.2018 klo 10-14 Kotkan Suurmarkkinoilla Ruonalan Palloiluhallilla SDP:n teltalla.Risto Kuisma on ehdokkaana ensi kevään eduskuntavaaleissa Kaakois-Suomen vaalipiirissä SDP:n listalla. Kuisma on oikeustieteen kandidaatti, joka on toiminut kansanedustajana 13 vuotta Uudenmaan vaalipiirissä.

Kuisma tuli  paluumuuttajana takaisin kotiin   Kouvolaan 2015. Kuisma on Kouvolan kaupunginvaltuutettu ja Kymenlaakson maakuntavaltuuston varapuheenjohtaja. Ennen kansanedustajavuosia Kuisma oli 16 vuotta AKT:n puheenjohtaja sitä ennen 4 vuotta AKT:n lakimies.Kuisma opiskeli ykstyisoppilaana, työn ohella 3-vuorotyössä , keskikoulun, lukion ja yliopiston Kymin OY:n tehtailla Kuusankoskella. Hän oli tehtaalla luottamusmies. Kouvolan Työväenyhdistyksen puheenjohtaja ja kaupunginhallituksen jäsen.

Risto Kuisma syntyi Savonlinnassa 8-lapsisen perheen esikoisena ja aloitti työuransa jo alle 15 vuotiaana renkipoikana. Hänellä ei ollut köyhyyden takia mahdollisuutta opiskella

muuta kuin kansakoulun.