Tukiryhmä kokoontuu 28.10. klo 16

Uutinen: 22.6.2018 Eduskuntavaalit 2019 Risto Kuisma ehdokkaana Kaakkois-Suomen vaalipiirissä
22 kesäkuun, 2018
Tule tapaamaan Risto Kuisma la 3.11 Kotkan Suurmarkkinoilla
1 marraskuun, 2018

Tukiryhmä kokoontuu 28.10. klo 16

Hyvät Ystävät, tukiryhmän jäsenet!

Sunnuntaina 28.10. klo 16 tukiryhmäni eli tukijani, vaalityöstä ja vaalista kiinnostuneet, kokoontuvat Voikkaan Työväentalolla, Voikkaantie 2, katutason kokoustilassa. Käynti julkisivun puolelta ”KOKOUSTILA SOIHTULA”, vihreä tarroitus ikkunoissa, Voikkaa ( Kouvola/Kuusankoski ). Paikoitus: Työväentalon rakennuksen takapihalla.

Suunnittelemme silloin vaalityötä, vaalien ja ehdokkaan teemoja, tukiverkoston laajentamista ja kaikkea vaaleihin liittyvää. Meitä on ollut pieni ryhmä Kouvolan seudulta pari kertaa miettimässä asioita. Tilaisuuteen kutsun henkilöt, jotka ovat ilmoittautuneet tukiryhmään/ovat kiinnostuneet ja ovat antaneet sähköpostiosoitteensa. Lisäksi lähetämme kutsun niille, jotka ovat antaneet muun yhteystiedon. Kun vaalipiiri on laaja ( Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo ) ymmärrän, etteivät pitkämatkalaiset tule Voikkaalle ainakaan runsaslukuisena, mutta ovat silti erityisen tervetulleita. Ennakkoilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, mutta käytännön asioiden takia toivottavaa.

Mieti, mitä asioita minun pitäisi nostaa esiin, mitkä ovat mielestäsi tärkeimpiä asioita/ epäkohtia /uudistuksia ? Millaista vaalityötä minun tulisi tehdä, jotta menestyn vaaleissa ja tulen valituksi eduskuntaan teidän edustajaksi ?

Käy katsomassa tietoja ja uutisia
Facebookista: facebook.com/ristokuisma1 ja facebook.com/ehdokasristokuisma

Tervetuloa mukaan!
Risto Kuisma
kansanedustajaehdokas, SDP