Risto Kuisma jatkaa Karjalan Liiton johdossa

Kurkistus: Mikä mättää urheilussa ?
15 huhtikuun, 2008
Kurkistus: Kiireitä
24 huhtikuun, 2008

Risto Kuisma jatkaa Karjalan Liiton johdossa

Uutinen 21.4.2008Risto Kuisma jatkaa Karjalan Liiton johdossa
Karjalan Liiton joka kolmas vuosi pidettävä liittokokous valitsi Risto Kuisman edelleen liiton- ja liiton hallituksen ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Kuisma on ollut varapuheenjohtajan 3 vuotta ja sitä ennen liittovaltuuston jäsenenä 6 vuotta. Kuisma on myös liiton suurimman piirin, Karjalaisseurojen Uudenmaan Piirin, puheenjohtaja.
Liiton puheenjohtajana jatkaa keskustan kansanedustaja Markku Laukkanen Valkealasta. Hän on ollut tehtävässä vuodesta 1995 alkaen. Toiseksi varapuheenjohtajaksi liittokokous valitsi kokoomuksen espoolaisen kansanedustajan Marjo Matikainen-Kallströmin, joka aiemmin oli valtuuston toinen varapuheenjohtaja. Liittovaltuuston puheenjohtaja jatkaa KELAn johtaja Matti Puhakka ja valtuuston varapuheenjohtajiksi valittiin Esko Kurvinen Oulusta ja Maija-Liisa Lindqvist Lahdesta.
Karjalan Liitto on vuonna 1940 perustettu karjalaisten etu- ja kulttuurijärjestö, jolla on 40 000 jäsentä. Helsingissä, Karjala-talolla, pidettyyn liittokokoukseen osallistui noin 300 edustajaa liiton jäsenseuroista ympäri maata.