Joonas Kuisma motocrossin MM-kilpailuun

Kurkistus: Kesän viettoa
28 heinäkuun, 2008
Kurkistus: Äänisen aallot
6 elokuun, 2008

Joonas Kuisma motocrossin MM-kilpailuun

Uutinen 5.8.2008Joonas Kuisma motocrossin MM-kilpailuun
Motocrossin kuudes SM- ja juniorien Suomen Cup kilpailu ajettiin Lahdessa. Pornaislainen Joonas Kuisma , joka edustaa Vantaan Moottorikerhoa, oli juniorien ensimmäisessä kilpailuerässä toinen. Kuisma johti erää ensimmäiset kolme kierrosta. Pieni virhe pudotti sijalle 2. ja yritys nousta uudelleen johtoon seuraavalla kierroksella johti kaatumisen, mutta toinen sija tuli selvästi. Toisessa kilpailuerässä Kuisma kolaroi kierroksella ohitettavan kanssa ja putosi sijalle 4. Viimeisessä mutkassa hän nousi vielä täpärästi sijalle 3., mutta kolarin tuloksena jäi maalissa sijalle 4.
Yhteispisteissä kahdentoista erän jälkeen Joonas on sijalle 3. Lahdessa Hyvinkään Moottorikerhon Atte Jousi voitti molemmat erät ja johtaa yhteiskilpailua maksimipistein. Toisena on Salpausselän Moottorikerhon Juuso Matikainen.
Joonas Kuisma kilpailee Suomen edustajana ensi viikonloppuna 9-10.8. 2008 Motocrossin Juniorien Maailmanmestaruudesta Hollannin Heerdessä. Joonas osallistuu alle 16 vuotiaiden luokkaan, jossa on kaikkiaan 120 kilpailijaa. Suomesta juniorien maailmanmestaruuskilpailuun osallistuu kolme kilpailijaa alle 16-vuotiaiden luokkaan ja kaksi kilpailijaa alle 18-vuotiaiden luokkaan.