Joonas Kuisma Moottoriliiton valmennusryhmään

Kurkistus: Juhannusjuttuja
22 kesäkuun, 2008
Kurkistus: Vuoden 2008 kesävirolahtelainen
16 heinäkuun, 2008

Joonas Kuisma Moottoriliiton valmennusryhmään

Uutinen 8.7.2008Joonas Kuisma Moottoriliiton valmennusryhmään
Motocrossin neljäs SM- ja juniorien Suomen Cup kilpailu ajettiin Mikkelissä. Pornaislainen Joonas Kuisma , joka edustaa Vantaan Moottorikerhoa, oli juniorien toisessa kilpailuerässä kolmas. Ensimmäisessä erässä hän ajoi ulos ensimmäisellä kierroksella ja putosi sijalle 39. Onnettomuuden takia lyhennetyssä erässä hän ehti nousta ennen erän keskeytystä sijalle 15.
Yhteispisteissä kahdeksan erän jälkeen, sarjan puolivälissä, Joonas nousi sijalle 3. Mikkelissä Hyvinkään Moottorikerhon Atte Jousi voitti molemmat erät ja johtaa yhteiskilpailua maksimipistein.
Joonas Kuisma on kilpaillut puhtaasti yksityiskuljettajana ilman maahantuoja tai tehtaan tukea. Kilpailukaluston kanssa on ollut ongelmia, jotka ovat heikentäneet sinänsä hyvää menestystä.
Nyt Joonas Kuisma on vaihtanut pyörämerkkiä ja siirtynyt maahantuojan tukemaan Team Suzuki Finlandiin. Joonas Kuisma täytti juuri 15 vuotta; juniorien C/A Suomen Cupissa ajavat enintään 16-vuotiaat. Mikkelissä kilpailijoita oli 40 .
Loukkaantumisten jälkeen kuntoutunut Joonas Kuisma on päässyt hyvään vauhtiin. Kuisma on valittu nyt Suomen Moottoriliiton motocrossin B-valmennusryhmään, johon kuuluvat lupaavimmat junioriajajat.