Joonas Kuisma menestystä ja epäonnea motocrossin Suomen Cupissa

Kurkistus: SDP:n puoluekokous – junttausta ja avointa demokratiaa
12 kesäkuun, 2008
Joonas Kuisma Moottoriliiton valmennusryhmään
8 heinäkuun, 2008

Joonas Kuisma menestystä ja epäonnea motocrossin Suomen Cupissa

Uutinen 22.6.2008Joonas Kuisma menestystä ja epäonnea motocrossin Suomen Cupissa
Motocrossin kolmas SM- ja juniorien Suomen Cup kilpailu ajettiin Jämsässä. Pornaislainen Joonas Kuisma , joka edustaa Vantaan Moottorikerhoa, oli juniorien ensimmäisessä kilpailuerässä kolmas, vaikka pyörän takaiskunvaimentaja rikkoutuu jo ennen erän puoliväliä. Toisessa erässä pyörän moottorissa oli käyntiongelmia ja Kuisma putosi sijalle 7. Jämsässä Hyvinkään Moottorikerhon Atte Jousi voitti molemmat erät ja johtaa yhteiskilpailua maksimipistein.
Joonas Kuisma kilpailee puhtaasti yksityiskuljettajana ilman maahantuoja tai tehtaan tukea. Kilpailukaluston kanssa on ongelmia, jotka ovat heikentäneet sinänsä hyvää menestystä. Joonas Kuisma täytti juuri 15 vuotta; juniorien C/A Suomen Cupissa ajavat enintään 16-vuotiaat. Jämsässä kilpailijoita oli 43 .
Viime kauden loukkaantumisten jälkeen kuntoutunut Joonas Kuisma kamppailee Suomen Cupin voitosta. Hän ajaa myös juniorien Euroopan Mestaruus-sarjan kilpailuja. Kuisma on ajanut kahdessa Hollannissa ja Latviassa ajamassaan kilpailussa kolmessa erässä EM-pisteille.