Joonas Kuisma jälleen palkintopallille motocrossin Suomen Cupissa

Kurkistus: Nälänhätä
6 toukokuun, 2008
Kurkistus: Vaalirahoituksen kauheus
15 toukokuun, 2008

Joonas Kuisma jälleen palkintopallille motocrossin Suomen Cupissa

Uutinen 11.5.2008Joonas Kuisma jälleen palkintopallille motocrossin Suomen Cupissa
Motocrossin toinen SM- ja juniorien Suomen Cup kilpailu ajettiin Turussa. Pornaislainen Joonas Kuisma , joka edustaa Vantaan Moottorikerhoa, oli juniorien molemmissa kilpailuerissä kolmas. Yhteispisteissä hän on kahden osakilpailun jälkeen 3.sijalla tasapisteissä ( 80 ) toisena olevan Tuusulan Moottorikerhon Toni Holopaisen kanssa. Turussa Hyvinkään Moottorikerhon Atte Jousi voitti molemmat erät ja johtaa yhteiskilpailua maksimipistein. Pornaislainen Tuusulan Moottorikerhoa edustava Kim Teikari oli I-erässä sijalla 26 ja II-erässä 15, josta sai 6 pistettä ja on yhteiskilpailussa 14 pisteellä sijalla 19.
Joonas Kuisma ahdisteli toisessa kilpailuerässä Jousta ja jo kävi johtopaikalla, mutta kaatuminen pudotti Kuisman kolmanneksi. Joonas Kuisma täytti juuri 15 vuotta; juniorien C/A Suomen Cupissa ajavat enintään 16-vuotiaat. Turussa kilpailijoita oli 42 .
Viime kauden loukkaantumisten jälkeen kuntoutunut Joonas Kuisma kamppailee tosissaan Suomen Cupin voitosta. Hän osallistuu myös osaan Juniorin Euroopan Mestaruussarjan kilpailuista. Huhtikuun lopussa Hollannin Lieropissa tuli jo menestystä, kun Kuisma selvisi karsinnoista kilpailueriin ja sai toisesta erästä 2 EM-pistettä.
Seuraavaksi Kuisma osallistuu 18.5 Latvian Kegkumissa ajattavaan EM-kilpailuun.