Vapaa-ajalla

Vapaa-ajalla vietän aikaani mm. urheilun, kirjallisuuden, klassisen musiikini, torvisoiton, kuntoilun, moottoripyörien ja autojen, motocrossin ja kolmannen sektorin toiminnan parissa.

Moottoriurheilua

Tunnelmia Päijänteen ympäriajosta, Amerikasta, motocrosstapahtumista.


Lajeissa löytyy

Suunnistusta, keihäänheittoa, jääkiekkoa.


Kotona ja mökillä

Tunnelmia vuosien varrelta.


Tilaisuuksissa ja tapahtumissa

Tunnelmia vuosien varrelta.


Afrikassa

Vietin syyskuun 2009 lopussa kymmenen päivää Etelä-Afrikassa. Vastaanotin Johannesburgissa Elijah Barayi - palkinnon. Palkinto on COSATU:n, Etelä-Afrikan ammattiliittojen keskusjärjestön, korkein kunnianosoitus. COSATU muodostaa yhdessä muutaman muun järjestön kanssa Etelä-Afrikan valtapuolueen ANC:n. Palkinnon sain apartheidin vastaisesta työstä vuosina 1985-1992. Palkintotilaisuudessa oli paikalla yli 3000 henkilöä; 2640 virallista kokousedustajaa, kutsuvieraita 50 maasta ja kotimaisia vieraita. Cosatun kokous ja "virallinen ohjelma" päättyivät torstaina ja perjantaina matkustin Markku Jääskeläisen kanssa Nelspruitiin, Mapalangan maakunnan pääkaupunkiin. Krugerin kansallispuistossa olimme heti kello kuusi, jolloin alueen portit avautuvat. Puisto on valtavan laaja, noin 250 km pitkä ja 60 km leveä. Krugerin kansallispuisto on maailmankuulu; ehkä tunnetuin ja paras Afrikan kansallispuistoista.


Risto Kuisma 60 vuotta 1.1.2007 Laukkoskella

"Parhaimmat kiitokset muistamisesta!"


Kuvia eduskuntavaalien 2011 tilaisuuksista

Kuvia Mäntsälästä, Pornaisista, Loviisasta, Myllykylästä, esite- ja mainostaulutalkoista, Mallusjoen torivsoittokunnasta ja vaalijuhlasta Laukkoskella.