Eduskunta: Kutsu: Kuulumisia eduskunnasta – tule tapaamaan Laukkoskelle 21.11

Eduskunta: Kysymys: Heli-radasta
9 marraskuun, 2010
Eduskunta: Kysymys: Jatkokysymys esiintymisestä kasvot peitettynä oikeudenistunnoissa
11 marraskuun, 2010

Eduskunta: Kutsu: Kuulumisia eduskunnasta – tule tapaamaan Laukkoskelle 21.11

Eduskunta 10.11.2010Kutsu
Kuulumisia eduskunnasta – tule tapaamaan Laukkoskelle 21.11
Kansanedustajan työt ovat alkaneet hyvin. Olen ollut aktiivinen ja olen mm tehnyt eduskunnassa 25 kirjallista eduskuntakysymystä hallitukselle. Täysistunnossa olen pitänyt 15 puheenvuoroa ja olen jättänyt 13 talousarvioaloitetta. Päätyön olen kuitenkin tehnyt liikenne- ja viestintävaliokunnan sekä suuren valiokunnan jäsenenä.
Liikennevaliokunnassa tärkeimpiä asioita on ja on ollut valtion talousarvion lisäksi mm uusi postilaki, luotsauslaki ja uusi ajokorttilainsäädäntö. Suuressa valiokunnassa on käsitelty mm EU:n talous- ja rahoituskriisiä, joka kärjistyi viime keväällä Kreikan valtiontalouden romahdukseen.
Kirjalliset kysymykset ja niihin annetut ministerien vastaukset löytyvät nettisivuiltani ja eduskunnan sivuilta, josta löytyvät myös pitämäni täysistuntopuheet.
Kirjallisissa kysymyksissä olen käsitellyt mm perusterveydenhoidon ongelmia, pienten eläkkeiden tasokorotusta, taitetun eläkeindeksin poistamista, laitosten ja virastojen vieraskielisiä nimiä, kasvot peitettynä oikeudessa esiintymistä, jätevesiasetuksen ongelmien korjaamista, omaishoitajien aseman parantamista ja monia muita ajankohtaisia ongelmia ja epäkohtia.
Tule tapaamaan minua kahvikupin ääreen sunnuntaina 21.11.2010 kello 18 Pornaisiin Laukkosken Työväentalolle (Vanhatie 3). Keskustelemme eduskuntatyöstä ja myös tulevista eduskuntavaaleista. Tule antamaan palautetta ja toivomuksia.
Ota minuun yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai muuta asiaa.
Risto Kuisma
kansanedustaja